Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΨΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ



Υλικά

1 ½ -2 κιλά ψάρι για βραστό
2 μεγάλα καρότα
2 μέτρια καρότα ολόκληρα
4-5 μέτριες πατάτες
2-3 κολοκυθάκια (αν υπάρχουν)
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
χυμός 3 λεμονιών
αλάτι
πιπέρι
σέλινο
8 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τα λαχανικά να βράσουν.
Αν το ψάρι μας είναι η ένα ψάρι, η κομμάτι από μεγάλο ψάρι, το βάζουμε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα.
Αν δεν είναι ένα μεγάλο, αλλά περισσότερα μικρά ψάρια, βράζουμε τα χορταρικά για 15 λεπτά και μετά βάζουμε τα ψάρια.
Χορταρικά και ψάρι θέλουν 40 λεπτά βράσιμο.
5 λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό ρίχνουμε το λεμόνι.
Σερβίρουμε το ψάρι με τα χορταρικά και σε μπολ το ζουμί.

ΤΑΣΙΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου