Υλικά
12
μεγάλα μανιτάρια portobello
400
γραμμάρια ανθότυρο, θρυμματισμένο
100
γραμμάρια γραβιέρα, τριμμένη
1
αυγό
4
κουτ. σούπας βούτυρο
2
κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
2
κουτ. σούπας γάλα
μουστάρδα
ρίγανη
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές βούτυρο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το
σκόρδο και τα σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ
τα τυριά, το αυγό, τη μουστάρδα, το γάλα, τα σοταρισμένα κρεμμυδάκια και το σκόρδο,
πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βουτυρώνουμε
ένα πυρέξ και απλώνουμε τα μανιτάρια.
Γεμίζουμε
τα μανιτάρια με τη γέμιση και τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να
λιώσουν τα τυριά και να ροδίσουν.
Μόλις
τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε για 5 λεπτά να σταθούν τα τυριά και στη
συνέχεια σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου