Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΡΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ




Υλικά

1 ½ - 2 κιλά αρνί, σε μερίδες
1 κρεμμύδι, σε φέτες
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
15-20 μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες
1 ½ ντομάτα, σε κύβους
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για μερικά λεπτά -χωρίς να ψηθούν τελείως- και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και γυρνάμε μέχρι να πάρει χρώμα. Το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βγάλει όλα τα υγρά του και να ψηθεί και αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, βάζουμε τα κολοκυθάκια και τη ντομάτα και από πάνω ξαναβάζουμε το κρέας και αφήνουμε να ψηθούν τα κολοκυθάκια.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου