Υλικά
½
κιλό βίδες (1 πακέτο)
6-8
λιαστές ντομάτες, κομμένες σε κομμάτια
1
κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
βασιλικό
για το γαρνίρισμα
350
γραμμάρια ανθότυρο, θρυμματισμένο
Εκτέλεση
Σε
μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες
που αναγράφονται στη συσκευασία και στη συνέχεια τα σουρώνουμε.
Στην
ίδια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη πιπεριά και
τις ντομάτες, πιπέρι, ελάχιστο αλάτι και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε
μέσα τα ζυμαρικά τα ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε
τα ζυμαρικά μας με το θρυμματισμένο ανθότυρο από πάνω και γαρνίρουμε με
φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου