Υλικά
1
πακέτο πένες
3
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1
καυτερή πιπεριά
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
3
ντομάτες, ξεφλουδισμένες στο τρίφτη
1
κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
αλάτι
κεφαλογραβιέρα,
τριμμένη
μαϊντανό,
ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε
ένα βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το σκόρδο και την πιπεριά μέχρι να
ροδίσουν, προσθέτουμε τις ντομάτες το πελτέ ντομάτας, το αλάτι, λίγο νερό και αφήνουμε
τη σάλτσα να βράσει για 30 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε
τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και λίγο ελαιόλαδο σύμφωνα με
τις οδηγίες που αναγάφονται στο πακέτο. Σουρώνουμε τα καλά τις πένες, τις
μοιράζουμε στα πιάτα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα, τριμμένο κεφαλογραβιέρα
και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου