Υλικά
100
γραμμάρια καρύδια
2-3
σκελίδες σκόρδο
½
κουτ. γλυκού χοντρό αλάτι
2
κουτ. γλυκού ξύδι
1
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3-4
κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
βασιλικό
μαντζουράνα
σέλινο
πάπρικα
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ αναμιγνύουμε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.
Κτυπάμε
στο μούλτι η στο γουδί το σκόρδο με το αλάτι και τα καρύδια, προσθέτουμε το
ξύδι, ελαιόλαδο και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά με το μείγμα μπαχαρικών.
Αν
η σάλτσα μας είναι πολύ πηκτή, μπορούμε να την αραιώσουμε με επιπλέον ελαιόλαδο
η με 2-3 κουταλιές ζεστό νερό.
Την
σερβίρουμε πάνω από φρέσκα λαχανικά ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια κα.
Γαρνίροντας από πάνω με ψιλοκομμένο άνηθο.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου