Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ




Υλικά

100 γραμμάρια καρύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
½ κουτ. γλυκού χοντρό αλάτι
2 κουτ. γλυκού ξύδι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3-4 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
βασιλικό
μαντζουράνα
σέλινο
πάπρικα
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.
Κτυπάμε στο μούλτι η στο γουδί το σκόρδο με το αλάτι και τα καρύδια, προσθέτουμε το ξύδι, ελαιόλαδο και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά με το μείγμα μπαχαρικών.
Αν η σάλτσα μας είναι πολύ πηκτή, μπορούμε να την αραιώσουμε με επιπλέον ελαιόλαδο η με 2-3 κουταλιές ζεστό νερό.  
Την σερβίρουμε πάνω από φρέσκα λαχανικά ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια κα. Γαρνίροντας από πάνω με ψιλοκομμένο άνηθο.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου