Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ




Ένα φεστιβάλ γευσιγνωσίας και οινογνωσίας διοργανώνεται στα μέσα Ιουνίου στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή γνωστής σεφ αλλά και μεγάλης εταιρίας παραγωγής επώνυμου ελληνικού οίνου.
Σε Κερκυραίους αλλά και επισκέπτες του νησιού, θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας στο «Trip2taste Festival» που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Marbella από 13 έως 15 Ιουνίου.
Μέσα σε αυτό το τριήμερο θα παρουσιαστούν έξι διαφορετικά μενού συνδυασμένα με ποιοτικά κρασιά, μπίρες, ούζο και τσίπουρο, θα δοθούν μαθήματα μαγειρικής από την food writer Έφη Γιαλούση και θα δημιουργηθεί εντός του ξενοδοχείου ειδική γωνιά ελληνικού καφέ και γλυκών καθώς και κατάστημα με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε γευσιγνωσίες όπως εκείνη που θα παρουσιαστεί από την κ. Μαρίνα Μπουτάρη για τους 4 πρεσβευτές του ελληνικού αμπελώνα, η γευσιγνωσία αυγοτάραχου σε συνδυασμό με διαφορετικές γεύσεις από την εταιρεία Trikalinos αλλά και γευσιγνωσία βραβευμένων ελαιόλαδων και ελιών.
Πάντως, η είσοδος δεν θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει εισιτήριο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου