Υλικά
4-6
κόκκινες πιπεριές κέρατα
½
φλιτζάνι φρυγανιά, τριμμένη
1
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
για
τη γέμιση
300
γραμμάρια κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
150
γραμμάρια κεφαλοτύρι, τριμμένο
8
φέτες καπνιστή γαλοπούλα, ψιλοκομμένη
1
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
τις πιπεριές, τις κόβουμε λίγο στο πάνω μέρος ώστε να μην φύγει όλο το καπάκι,
βγάζουμε τα σπόρια και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Σε
ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε τις
πιπεριές με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού.
Βάζουμε
σε κάθε πιπεριά ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φρυγανιά και στερεώνουμε το
καπάκι με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας
Τις
αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Ψήνουμε
στο grill του φούρνου στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά περίπου, γυρίζοντας
ενδιάμεσα μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου