Υλικά
6
αυγά
200
γραμμάρια μανιτάρια
1
φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
½
φλιτζάνι κεφαλοτύρι, τριμμένο
100
γραμμάρια βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να
βγάλουν το νερό τους και μόλις δούμε ότι αρχίζουν να μαλακώνουν ρίχνουμε το
βούτυρο.
Αποσύρουμε
από τη φωτιά, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε.
Κτυπάμε
τα αυγά σε ένα σέηκερ με ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι
αφού το έχουμε αδειάσει. Μόλις ετοιμαστεί η ομελέτα βάζουμε τα υλικά στην μισή
επιφάνεια της ομελέτας την διπλώνουμε και σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου