Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ




Υλικά

6 αυγά
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι, τριμμένο
100 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να βγάλουν το νερό τους και μόλις δούμε ότι αρχίζουν να μαλακώνουν ρίχνουμε το βούτυρο.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε.
Κτυπάμε τα αυγά σε ένα σέηκερ με ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι αφού το έχουμε αδειάσει. Μόλις ετοιμαστεί η ομελέτα βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας την διπλώνουμε και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου