Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ




Υλικά

2 κονσέρβες τόνου στραγγισμένες (με νερό ή λάδι)
½ μαρούλι ψιλοκομμένο
½ κόκκινη λόλα, ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 αγγούρι, κομμένο σε μισές φέτες
½ ματσάκι άνηθο
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε τέταρτα
  
για τη σάλτσα
2 κουτ. σούπας κέτσαπ
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 σφηνάκι ουίσκι
1 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ η μία πιατέλα βάζουμε όλα τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε. Τρίβουμε τον τόνο από πάνω και γαρνίρουμε με τα αυγά κομμένα σε φέτες. Κτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου