Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΞΙΦΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ




Υλικά

½ κιλό φέτα ξιφία, κομμένο σε κύβους
1-2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένο στα 4
5-6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
χυμός από ½ λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια του ξιφία μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μας και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μια ώρα ανακατεύοντάς τα 1-2 φορές.
Περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια πιπεριά, ξιφία, κρεμμύδι, ξιφία, ντομάτα ξιφία και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να μας τελειώσουν τα υλικά.
Σε ένα ταψάκι που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό απλώνουμε τα σουβλάκια.
Ψήνουμε στο γκριλ  στους 180 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά, προσέχοντας να μην μας στεγνώσουν στο ψήσιμο.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου