3
λεπτά εσκαλόπ
½
φλιτζάνι αλεύρι
3
κουτ, σούπας βούτυρο
1
κουτ, σούπας μουστάρδα
1
φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1
φλιτζάνι κρέμα τυριού
λίγο
κονιάκ
αλάτι
πιπέρι
φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε
σε κομματάκια τα εσκαλόπ, τα αλευρώνουμε τα αλατοπιπερώνουμε και τα σοτάρουμε
σε ένα τηγάνι με βούτυρο. Τα αφήνουμε να ροδίσουν από κάθε πλευρά και στη
συνέχεια τα σβήνουμε με κονιάκ.
Βγάζουμε
τα εσκαλόπ από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά. Πριν πάρει
βράσει προσθέτουμε τη κρέμα τυριού κα την μουστάρδα και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις
ομογενοποιηθούν τα υλικά και σχηματίσουν μια παχύρευστη σάλτσα, τα αποσύρουμε
και περιχύνουμε τα εσκαλόπ.
Σερβίρουμε
γαρνίροντας με χρωματιστούς κόκκους πιπεριού.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου