Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ



Υλικά

3 κρεμμύδια
1πράσο
5 κολοκυθάκια
4 πατάτες
5 καρότα
1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη
1 ματσάκι σέλινο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε άφθονο νερό και λίγο ελαιόλαδο τα λαχανικά μας για 20 λεπτά. Όταν βράσουν, τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και κρατάμε λίγο από το ζωμό τους.
Λιώνουμε τα λαχανικά σε μπλέντερ βοηθώντας με λίγο από το ζωμό τους για να λιώσουν πιο εύκολα. Παίρνουμε ένα πηχτό χυλό, αν θέλουμε τη σούπα πιο αραιή προσθέτουμε λίγο ακόμα από τον ζωμό.
Βάζουμε στη κατσαρόλα το μείγμα να πάρει μια βράση και το αλατοπιπερώνουμε.  

Μπορούμε να ψιλοκόψουμε τα λαχανικά αντί να τα λιώσουμε στο μπλέντερ.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου