Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ




Υλικά

1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό, σε φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
300 γραμ. μανιτάρια φρέσκα, σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα φιλέτα σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να σοταριστούν μέχρι να ροδίσουν.
Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τη μουστάρδα και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε διαρκώς για ακόμα 8-10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ένα αρωματικό ρύζι στο πλάι και πράσινη σαλάτα.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου