Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΞΥΝΟΜΗΛΟ




Υλικά

λάχανο άσπρο
λάχανο κόκκινο
1 ξυνόμηλο στο τρίφτη
1 καρότο τριμμένο
½ φλιτζάνι σέλερι τριμμένο
Χυμό από ένα λεμόνι
Φύλλα σέλινου για το γαρνίρισμα
Αλάτι

Για τη σάλτσα
4 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ξύδι     
3 κουτ. σουπας ελαιόλαδο
150 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
Πιπέρι άσπρο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λάχανα και το τρίβουμε με λίγο αλάτι και στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα  σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το καρότο, το σέλερι και το ξυνόμηλο αφού το έχουμε περιχύσει με λεμόνι για να μην μας μαυρίσει.
Σε ένα σέηκερ χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας μας και τα ρίχνουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε γαρνίροντας με φυλλαράκια φρέσκου σέλινου.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου