Υλικά
4
πορτοκάλια
Για
τη καραμέλα
250
γρ. ζάχαρη
½
ποτήρι του νερού νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε
τη ζάχαρη με το μισό νερό σε κατσαρολάκι, να βράσουν. Όταν αρχίσει το μίγμα να
γίνεται σκούρο προσθέτουμε το άλλο μισό νερό και το αφήνουμε να βράζει να γίνει
παχύρευστο σαν μέλι. Το κρατάμε στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε
τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Βάζουμε το πορτοκάλι μέσα
στη καραμέλα είκοσι λεπτά πριν το σερβίρουμε.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΑΖΟΥ -
ΙΘΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου