Υλικά
½
κιλό φύλλο κανταΐφι
750
γραμ. κασέρι, τριμμένο
4
αυγά
200
γραμ. βούτυρο αγελάδας
½
λίτρο φρέσκο γάλα
αλάτι,
πιπέρι
άσπρο
Εκτέλεση
Σε
ένα ταψί βουτυρωμένο απλώνουμε το μισό φύλλο
κανταΐφι. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι, πασπαλίζουμε με
πιπέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο κανταΐφι. Λιώνουμε το βούτυρο και
περιχύνουμε τη πίτα. Χτυπάμε τα αυγά μαζί
με το γάλα και τα ρίχνουμε και αυτά από πάνω.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το
κανταΐφι.
Αν
θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φέτα ή και άλλα είδη τυριών αλλά και ζαμπόν
ψιλοκομμένο μαζί με τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου