Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ



      
Υλικά

½ κιλό φύλλο κανταΐφι
750 γραμ. κασέρι, τριμμένο
4 αυγά
200 γραμ. βούτυρο αγελάδας
½  λίτρο φρέσκο γάλα
αλάτι,
πιπέρι άσπρο

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί βουτυρωμένο απλώνουμε το μισό φύλλο κανταΐφι. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι, πασπαλίζουμε με πιπέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο κανταΐφι. Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τη πίτα. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και τα ρίχνουμε και αυτά από πάνω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το κανταΐφι.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φέτα ή και άλλα είδη τυριών αλλά και ζαμπόν ψιλοκομμένο μαζί με τα τυριά.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου