Υλικά
300
γρ. φασόλια μικρά
2
κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
6-7
μαύρες ελιές, κομμένες σε ροδέλες
4
ραπανάκια, κομμένα σε ροδέλες
4
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
χυμό
από 1 λεμόνι
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε
τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ, σε κρύο νερό.
Τα
στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσουν για 20 λεπτά.
Τα στραγγίζουμε ξανά και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με καθαρό νερό να βράσουν
μέχρι να μαλακώσουν.
Σε
ένα μπολ ρίχνουμε τα φασόλια (αφού κρυώσουν), τα κρεμμύδια, τις ελιές,
αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε.
Στο
σέηκερ χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
Περιχύνουμε
με το λαδολέμονο, προσθέτουμε τα ραπανάκια και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και
σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου