Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ



Υλικά

3 φιλέτα κοτόπουλου
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
3 πιπεριές χρωματιστές, κομμένες σε λωρίδες
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
 ελαιόλαδο   
 ρίγανη
 αλάτι
 πιπέρι

 Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπουκιές και τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε  μέχρι να πιει τα υγρά του. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τις ντομάτες ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη πάπρικα και την ρίγανη και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Συνοδεύουμε ρύζι η πράσινη σαλάτα.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου