Υλικά
6 λουκάνικα χοιρινά, σε φέτες
1
κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
½
πράσο, κομμένο σε ροδέλες
2
πιπεριές κέρατο, κομμένες σε ροδέλες
1
½ φλιτζάνι μπύρα
2
κουτ. σούπας μουστάρδα
2
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Σε
ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές για
2-3 λεπτά, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε και αυτά για άλλα 3 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μπύρα, τη μουστάρδα, το αλάτι το πιπέρι και μαγειρεύουμε
σε μέτρια φωτιά για 10-12 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε
αμέσως και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου