Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΠΥΡΑ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


Υλικά

6 λουκάνικα χοιρινά, σε φέτες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
½ πράσο, κομμένο σε ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο, κομμένες σε ροδέλες
1 ½ φλιτζάνι μπύρα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε και αυτά για άλλα 3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μπύρα, τη μουστάρδα, το αλάτι το πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10-12 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου