Υλικά
1
κουνουπίδι μέτριο
½
κιλό κρεμμύδια μικρά
λίγο
σέλινο, ψιλοκομμένο
2-3
σκελίδες σκόρδο
2
κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
¾
φλιτζανιού ελαιόλαδο
2-3
φύλλα δάφνης
1
κουτ. γλυκού ξύδι
2
ξυλάκια κανέλα
4-5
γαρίφαλα
Αλάτι,
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα μεγάλο τηγάνι με λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το κουνουπίδι αφού το
έχουμε κόψει σε κομμάτια. Στη συνέχεια βάζουμε το κουνουπίδι και το κρεμμύδι σε
μία κατσαρόλα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξύδι, το οποίο θα
προσθέσουμε στο τέλος, και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι τα υλικά μας να
μαλακώσουν - όχι να λιώσουν.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου