Υλικά
2
κονσέρβες φασόλια κόκκινα
3
κονσέρβες τόνο σε νερό
1
μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1
φλιτζάνι ελιές μαύρες
ελαιόλαδο
ξύσμα
από 2 λάιμ
3
κουτ. σούπας χυμό λάιμ
1
κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπερι
δυόσμο
φρέσκο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ αναμειγνύουμε το τόνο, τα φασόλια, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, τις
ελιές. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το λάιμ, ρίχνουμε το ξύσμα λάιμ, τη
πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε
το μπολ μας με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε
πασπαλίζοντας με φρέσκο δυόσμο.
Μπορούμε
να προσθέσουμε στη σαλάτα μας μαρούλι και πιπεριές (κιτρίνη, κόκκινη, πορτοκαλί)
ψιλοκομμένες.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου