Υλικά
½
κιλό μακαρόνια Νο 10 η Νο 6
½
αυγοτάραχο
2
κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
χυμό
από ½ λεμόνι
1
φλιτζάνι μαϊντανό
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
2
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε
τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
Σε
ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο. Όταν κρυώσει
ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το αυγοτάραχο
τριμμένο η κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε
τα μακαρόνια -που έχουμε διατηρήσει ζεστά- και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε
με μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου