Υλικά
½
κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1
φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
1
κουτ. γλυκού ζελατίνη
1
σφηνάκι μπανάνα
3
βανίλιες
3
κουτ. σούπας μέλι
καραμελωμένα
αμύγδαλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ ανακατεύουμε μέσα σε 2 κουταλιές νερό τη
ζελατίνη.
Κτυπάμε
στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και το λικέρ,
προσθέτουμε τη διαλυμένη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζουμε το κτύπημα.
Μεταφέρουμε
την κρέμα σε μπολάκια ή ποτήρια του ουίσκι και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5
ώρες να παγώσει.
Γαρνίρουμε
με καραμελωμένα αμύγδαλα η άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου