Υλικά
½
κιλό πένες
1
κονσέρβες τόνο σε νερό
2
κουτ. σούπας κάππαρη, ξαρμυρισμένη
1
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1
πράσο (μόνο το άσπρο), ψιλοκομμένο
1
σφηνάκι ούζο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε
τις πένες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και
μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε.
Σε
ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να γίνουν διάφανα μετά
προσθέτουμε τον τόνο και την κάππαρη ανακατεύοντάς τα για 2-3 λεπτά και
σβήνουμε με το ούζο.
Στην
συνέχεια περιχύνουμε τις πένες με τη
σάλτσα του τόνου, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και
σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου