Υλικά
½
κιλό φύλλο για κανταΐφι
1
φλιτζάνι κασέρι, τριμμένο
1
½ φλιτζάνι γραβιέρα, τριμμένη
1
φλιτζάνι κεφαλοτύρι, τριμμένο
1
φλιτζάνι ανθότυρο, τριμμένο
2
φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1
φλιτζάνι γάλα
6 αυγά
½
φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
μοσχοκάρυδο
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ ρίχνουμε τα τέσσερα αυγά και τα κτυπάμε καλά. Μετά, προσθέτουμε το
ανθότυρο, το κασέρι, τη γραβιέρα, το κεφαλοτύρι, μοσχοκάρυδο, πιπέρι και
ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε
ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το μισό φύλλο κανταΐφι.
Από
πάνω ρίχνουμε τα τυριά με τα αυγά και στη συνέχεια, βάζουμε το υπόλοιπο
κανταΐφι από πάνω.
Περιχύνουμε
το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια κτυπάμε υπόλοιπα αυγά με το γάλα και τη
κρέμα γάλακτος και τα περιχύνουμε κι αυτά.
Αφήνουμε
για 30 λεπτά, να καθίσουν τα υλικά και να πάνε παντού.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά, η μέχρι να
ροδίσει.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου