Υλικά
½ κιλό ρύζι κίτρινο, για
πιλάφι
1 κιλό νερό η ζουμί από
κοτόπουλο η μοσχάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
50 γραμμάρια βούτυρο
1/3 ποτηριού του νερού
ελαιόλαδο
100 γραμμάρια φιδέ,
ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε να κάψει το λάδι με
το βούτυρο και το φιδέ. Ο φιδές πρέπει να κοκκινίσει. Ενώ καίει το λάδι με το
φιδέ, ρίχνουμε το νερό η το ζουμί.
Όταν πάρει βράση το νερό,
ρίχνουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να σωθεί το νερό. Θέλει
βράσιμο 20 λεπτά.
ΤΑΣΙΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου