Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΡΥΖΙ ΜΕ ΦΙΔΕ





Υλικά

½ κιλό ρύζι κίτρινο, για πιλάφι
1 κιλό νερό η ζουμί από κοτόπουλο η μοσχάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
50 γραμμάρια βούτυρο
1/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
100 γραμμάρια φιδέ, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε να κάψει το λάδι με το βούτυρο και το φιδέ. Ο φιδές πρέπει να κοκκινίσει. Ενώ καίει το λάδι με το φιδέ, ρίχνουμε το νερό η το ζουμί.
Όταν πάρει βράση το νερό, ρίχνουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να σωθεί το νερό. Θέλει βράσιμο 20 λεπτά.

ΤΑΣΙΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου