ΥΛΙΚΑ
1 ½ κιλό αλεύρι
1 ποτήρι του νερού λάδι
1 ποτήρι του νερού χυμό
πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι του καφέ χυμό
λεμονιού
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
(όχι πολύ γεμάτα)
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Λίγο σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καίμε το λάδι και τρίβουμε το
αλεύρι μέχρι να πάρει όλο το λάδι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τη σόδα τη
ανακατεύουμε στο χυμό πορτοκαλιού. Τα ανακατεύουμε καλά ώστε να έχουμε μια εύπλαστη
ζύμη. Την πλάθουμε στο σχήμα της αρεσκείας μας, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και
τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 160-170 βαθμούς.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΑΖΟΥ - ΙΘΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου