Υλικά
2 κονσέρβες τόνου σε νερό ή
λάδι
4-5 μεγάλα φύλλα μαρουλιού
½ ματσάκι ρόκα
2 ντομάτες η 6-7 ντοματίνια
1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
½ φλιτζάνι ελιές σε ροδέλες
χυμό από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού
και τη ρόγα τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μια
σαλατιέρα.
Στραγγίζουμε το τόνο, με ένα
πιρούνι τον σπάμε σε μικρά κομμάτια και τον ρίχνουμε στη σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τις ντομάτες
κομμένες σε κομμάτια η τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις ελιές, το καλαμπόκι,
ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι,
ανακατεύουμε και βάζουμε τη σαλάτα μας για λίγη ώρα στο ψυγείο πριν την
σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου