Υλικά
½ κιλό φράουλες
1 ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κεσεδάκια γιαούρτι
στραγγιστό
4-6 μπισκότα πτι μπερ
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις
φράουλες, κρατάμε 5-6 για το γαρνίρισμα και τις υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά
κομματάκια.
Κτυπάμε τις φράουλες στο
μπλέντερ μαζί με μια βανίλια και δύο κουταλιές ζάχαρη. Τρίβουμε τα μπισκότα με
τα χέρια μας.
Στη συνέχεια κτυπάμε την
κρέμα γάλακτος με μια βανίλια και δυο κουταλιές ζάχαρη, μετά προσθέτουμε το
γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
Μοιράζουμε τα υλικά μας σε
μπολάκια. Στο κάτω μέρος βάζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας σιρόπι φράουλας, από
πάνω 2 κουταλιές τριμμένο μπισκότο από πάνω γιαούρτι με τη κρέμα γάλακτος και
από πάνω 1-2 κουταλιές σιρόπι φράουλας.
Γαρνίρουμε με κομματάκια
φράουλας η και τριμμένους ξηρούς καρπούς. Βάζουμε τα μπολάκια για καμιά ώρα στο
ψυγείο και μετά σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου