Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ




Υλικά

7-8 ντομάτες
3 κρεμμύδια, στο τρίφτη
½ φλιτζάνι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
½  φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τους σπόρους, τις στραγγίζουμε και τις ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε τα κρεμμύδια, το δυόσμο, το αλεύρι, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε να γίνει ένα αφράτο μείγμα.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για ½  ώρα.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα, τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το επιπλέον λάδι.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου