Υλικά
½ κιλό ταλιατέλες
3 λουκάνικα χωριάτικα,
ψιλοκομμένα
2 πράσα, ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι κρασί λευκό ξηρό
λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το
βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το
χυμό πορτοκαλιού και ψήνουμε για 8-10 λεπτά
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό
τις ταλιατέλες, για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια τις σουρώνουμε.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες
και τον κόλιανδρο στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με τριμμένη
παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου