Υλικά
300
γραμμάρια σοκολάτα
6
αυγά
1
φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
150
γραμμάρια αμύγδαλα & φουντούκια
(καβουρντισμένα
και χονδροκομμένα) για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε
μια κατσαρόλα με νερό λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν-μαρί.
Σε
ένα μπολ κτυπάμε χωριστά τα ασπράδια μέχρι να μας δώσουν μια αφράτη μαρέγκα.
Αναμειγνύουμε
τους κρόκους των αυγών με την κουβερτούρα, όταν λιώσει.
Προσθέτουμε
τη μαρέγκα και ανακατεύουμε μαλακά από κάτω προς τα πάνω.
Προσθέτουμε
την κρέμα γάλακτος για να γίνει πιο αφράτη η μους.
Σερβίρουμε
σε ποτήρια του ουίσκι η σε μπολάκια και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Γαρνίρουμε
με καβουρντισμένους και χονδροκομμένους ξηρούς
καρπούς.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου