Υλικά
1
κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο σε φέτες
2
κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
4
σκελίδες σκόρδο
1
κουτ. σούπας θυμάρι
½
κουτ. γλυκού κόλιανδρο
1
φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο
½
φλιτζάνι μέλι
4
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1
κουτ. σούπας μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τις φέτες φιλέτου μέχρι να πάρουν χρώμα
και από τις δύο πλευρές. Τις μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ.
Στο
ίδιο τηγάνι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, βάζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε το
θυμάρι, το κόλιανδρο, το μπαλσάμικο, το μέλι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και
περιχύνουμε τα φιλέτα.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε
τα φιλέτα στο πιάτο και συνοδεύουμε με ρύζι ή πουρέ πατάτας με τη σάλτσα από
πάνω.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου