Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Υλικά

½  κιλό ταλιατέλες
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ½ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη

για τη σάλτσα
1 φλιτζάνι βασιλικό (τα φύλλα)
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
3-4 κουτ. σούπας κουκουνάρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες, τις σουρώνουμε και τις λαδώνουμε με το ελαιόλαδο.
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά της σάλτσας και τα κτυπάμε καλά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο παχύρευστο μείγμα.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τις ταλιατέλες και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου