Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ


Υλικά

2 μικρές μελιτζάνες, κομμένες σε λωρίδες
2 μανιτάρια portobello, κομμένα σε λωρίδες
5-6 φύλλα σπανάκι, κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
4-5 χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα σε λεπτές φέτες
½  φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
½ κιλό ταλιατέλες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τις λωρίδες μελιτζάνας και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Όταν πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το σπανάκι, το σκόρδο και το μπούκοβο, και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 5 λεπτά και προσθέτουμε τα λουκάνικα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για άλλα 3-4 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό, μέχρι να «κρατάνε» λίγο και να μην είναι παραβρασμένες (Αl dente).
Σουρώνουμε τις ταλιατέλες, τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά, προσθέτουμε και τη τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου