Υλικά
½
κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις η όσο πάρει
2
καρότα, στο τρίφτη
½
φλιτζάνι μαργαρίνη, λιωμένη
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
½
φλιτζάνι γάλα
½
κουτ. γλυκού αλάτι
1
κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
½
κουτ. γλυκού αλάτι
1
φλιτζάνι φέτα, τριμμένη
πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε
όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ (εκτός από το αλεύρι το οποίο θα υπολογίσουμε
ζυμώνοντας) και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε
απαλά ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Σε
αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 3 χιλιοστά περίπου και την
κόβουμε σε μπισκότα με ένα ποτήρι η με τις κατάλληλες φόρμες στο σχήμα που
θέλουμε.
Τοποθετούμε
τα μπισκότα σε μια λαμαρίνα του φούρνου αφού πρώτα την έχουμε καλύψει με
λαδόκολλα.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου και μέχρι να
πάρουν χρώμα.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου