Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΡΙΓΑΝΑΔΑ


Υλικά

4 παξιμάδια κρίθινα ξυλόφουρνου
2 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
αλάτι
πιπέρι μαύρο τριμμένο
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ρίγανη

Εκτέλεση

Ετοιμάστε τις ντομάτες. Βάλτε σε ένα μπολ την ντομάτα, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, ανακατέψτε καλά και κρατήστε τις στην άκρη.
Ετοιμάστε την ριγανάδα. Βρέξτε για λίγα δευτερόλεπτα τα παξιμάδια με νερό και στη συνέχεια βάλτε τα σε μια πιατέλα. Περιχύστε τα με την μισή ποσότητα του λαδιού και μοιράστε το μείγμα ντομάτας από πάνω. Πασπαλίστε με μπόλικη ρίγανη, περιχύστε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου