Υλικά
3
ντομάτες ώριμες κομμένες σε κυβάκια
5
παξιμαδάκια κριθαρένια
2
κουτ. σούπας κάπαρη
3
κουτ. σούπας ελιές, σε ροδέλες
1
κουτ. γλυκού ρίγανη
3-4
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1
κουτ. σούπας ξύδι
150
γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
αλάτι
χοντρό
Εκτέλεση
Βρέχουμε
ελαφρά τα παξιμάδια σε τρεχούμενο νερό, τα στραγγίζουμε τα σπάμε σε 2-3
κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ η σε μια σαλατιέρα.
Ρίχνουμε
από πάνω τη ντομάτα και το ξύδι αλατίζουμε ελαφρά και ρίχνουμε επάνω τη φέτα, μετά ρίχνουμε τις
ελιές και τη κάπαρη, το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου