Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ


Υλικά

120 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
120 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
120 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
100 γραμμάρια φουντούκια, χοντροκοπανισμένα
100 γραμμάρια αμύγδαλα, χοντροκοπανισμένα
100 γραμμάρια καρύδια, σπασμένα


Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τις σοκολάτες με την κρέμα γάλακτος.
Στο μπολ με την λιωμένες σοκολάτες ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και το πορτοκάλι και τα ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί που να χωράει στο ψυγείο και με ένα κουτάλι του γλυκού ρίχνουμε μπαλίτσες πάνω στη λαδόκολλα. Σε κάθε σοκολατάκια βάζουμε ένα κομμάτι καρύδι και το πιέζουμε ελαφρά να κολλήσει.
Βάζουμε το ταψί με τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου