Υλικά
120
γραμμάρια λευκή σοκολάτα
120
γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
120
γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
300
γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2
κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
100
γραμμάρια φουντούκια, χοντροκοπανισμένα
100
γραμμάρια αμύγδαλα, χοντροκοπανισμένα
100
γραμμάρια καρύδια, σπασμένα
Εκτέλεση
Λιώνουμε
σε μπεν μαρί τις σοκολάτες με την κρέμα γάλακτος.
Στο
μπολ με την λιωμένες σοκολάτες ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και το πορτοκάλι
και τα ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε
μια λαδόκολλα σε ένα ταψί που να χωράει στο ψυγείο και με ένα κουτάλι του
γλυκού ρίχνουμε μπαλίτσες πάνω στη λαδόκολλα. Σε κάθε σοκολατάκια βάζουμε ένα
κομμάτι καρύδι και το πιέζουμε ελαφρά να κολλήσει.
Βάζουμε
το ταψί με τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου