Υλικά
1/2
κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο λάδι
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο λάδι
1
ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
– πιπέρι,
μαϊντανός
μαϊντανός
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι το σκόρδο και τσιγαρίζουμε.
Στην
συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια, αλάτι
- πιπέρι και τα γυρνάμε ξανά και ξανά μέχρι να ψηθούν .
Τέλος σβήνουμε με το κρασί και όταν τα σερβίρουμε τα γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Τέλος σβήνουμε με το κρασί και όταν τα σερβίρουμε τα γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου