Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ




Υλικά

1/2 κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι – πιπέρι, 
μαϊντανός

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι το σκόρδο και τσιγαρίζουμε.
Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια, αλάτι - πιπέρι και τα γυρνάμε ξανά και ξανά μέχρι να ψηθούν .
Τέλος σβήνουμε με το κρασί και όταν τα σερβίρουμε τα γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου