Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ




ΥΛΙΚΑ

200 γραμ. ταραμά κόκκινος
½ κιλό φρέσκα κρεμμύδια
άνηθο
δυόσμο η σάψυχο
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμάκι
πιπέρι φρέσκο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
καλαμποκάλευρο  για το αλεύρωμα

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε σε ένα τηγάνι με τον άνηθο, τον δυόσμο η τον σάψυχο και το πιπέρι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ψωμί, τα κρεμμύδια και τον ταραμά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για να ενωθούν τα υλικά δηλαδή πλάθουμε όπως τα κεφτεδάκια με τον κιμά. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. αν εχουν <> ειναι Κεφαλλονιτικη η συνταγη!!!φαινονται υπεροχοι,καλοφαγωτοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή