Υλικά
1
½ πράσινη καυτερή πιπεριά
300
γραμ. φέτα
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
200
γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
1
κουτ. σούπας ξύδι
Πιπέρι
λευκό
Εκτέλεση
Λιώνουμε
στο μπλέντερ την πιπεριά με λίγο λάδι.
Προσθέτουμε
σταδιακά τη φέτα, το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά.
Αν
θέλουμε να δώσουμε στην τυροκαυτερή μας «χρώμα», λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με
τα υπόλοιπα υλικά 1-2 πιπεριές Φλωρίνης
Αν
η τυροκαυτερή μας στη γεύση μας βγεί πολύ καυτερή προσθέτουμε επιπλέον φέτα και
ελαιόλαδο.
Γαρνίρουμε
με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόκκους ροζ πιπεριού.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου