Υλικά
900
γρ. ψάρι βραστό (μπακαλιάρος)
1-2
κρεμμύδια
500
γρ. μαγιονέζα
2
καρότα
Αλάτι,
πιπέρι
2
πατάτες
150
γρ. ρίζα σέλινο
150
γρ. αρακάς
Κάππαρη
350
γρ. τόνος σε λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε
το ψάρι με τα λαχανικά για 40΄ λεπτά.
Καθαρίζουμε
το ψάρι και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα
υλικά.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΟΥ -
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου