Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά

200 γραμ. ταραμάς λευκός η κόκκινος
300 γραμ. ψωμί χωρίς φλούδα
1 κρεμμύδι
1 1/2  φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια
λίγο άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση
           
Μουλιάζουμε σε νερό το ψωμί και μετά το στύβουμε καλά.
Λειώνουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, συνεχίζοντας το κτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα.
Συνεχίζουμε το κτύπημα προσθέτοντας λίγο λίγο το ψωμί και το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το πιπέρι, συνεχίζοντας το κτύπημα ώστε να μας δώσει μια ομοιογενή κρέμα.
Δοκιμάζουμε κι αν θέλουμε τη ταραμοσαλάτα μας πιο γλυκιά προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου