Υλικά
1
κιλό χάβαρα η καποσάντες
3-4
κουταλιές λάδι
2-3
φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα
304
σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Χυμό
από 1 ½ λεμόνι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
καλά τα χάβαρα για να φύγει η άμμος και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε
στο τηγάνι το λάδι και το σκόρδο να μαραθεί λίγο και ρίχνουμε τα χάβαρα. Τα
ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ανοίξουν και τότε προσθέτουμε πιπέρι και λεμόνι.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΑΖΟΥ -
ΙΘΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου