Υλικά
Ελιές
Πιπεριά
Ξύδι
Λάδι
Σκόρδο
Εκτέλεση
Αφαιρούμε
από τις ελιές τα κουκούτσια.
Πολτοποιούμε
την ελιά μαζί με λίγη πιπεριά στο μούλτι, προσθέτουμε λίγο ξύδι και λάδι.
Αν
θέλουμε να είναι λίγο πιο πικάντικο προσθέτουμε λίγο σκόρδο.
Τον
πολτό τον βάζουμε σε μικρά βαζάκια.
Για
να συντηρηθεί προσθέτουμε λίγο λάδι πριν το κλείσουμε.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΙΑΝΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΙ ΙΘΑΚΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου