300
γραμ. ανθότυρο η φέτα μαλακιά
250
γραμ. γραβιέρα τριμμένη
½
φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
½ φλιτζάνι γάλα
3
αυγά
1
½ κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
2
κουταλάκια του γλυκού baking powder
1
½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½
κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πιπέρι
άσπρο, μοσκοκάρυδο
¼ φλιτζάνι βούτυρο
2
κουταλιές της σούπας παπαρουνόσπορο
2
κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Φρυγανιά
τριμμένη
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ λιώνουμε το ανθότυρο με ένα πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα
υλικά εκτός από την φρυγανιά και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε
καλά ένα μικρό πυρέξ και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Απλώνουμε το μίγμα και
πασπαλίζουμε με φρυγανιά, τον παπαρουνόσπορο και την παρμεζάνα. Ψήνουμε στους
180ο για 40-45 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου