Υλικά:
8
κρεμμύδια ροδέλες
4
- 5 φέτες μπέικον
1
κουτί κρέμα γάλακτος
2
αυγά
1
κούπα τυριά διάφορα
μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
Φύλλο:
4
κούπες αλεύρι
μισό
κουταλάκι αλάτι
μισή
κούπα λάδι
μισή
κούπα κρασί
2
- 3 κουταλιές νερό
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε
λίγο το μπέικον με λίγο βούτυρο, μετά ρίχνουμε τα κομμένα κρεμμύδια μέχρι να
μαραθούν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα, τα αυγά και τα
τυριά.
Ψήνεται 1 ώρα στο φούρνο
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου