Υλικά
Σπλήνα βοδινή
Μισό
φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
Λάδι
Κρεμμύδια 1
ψιλοκομμένο
Σκόρδο
λίγο ψιλοκομμένο
Κεφαλοτύρι
1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι -
τοματίνια
Εκτέλεση
Ρίχνουμε
λάδι και όλα τα υλικά στο τηγάνι και οταν ροδίσουν λίγο, τα κατεβάζουμε.
Σχίζουμε
με το μαχαίρι την σπλήνα (ολόκληρη), προσέχοντας να μη την σχίσουμε μέχρι το
άλλο άκρο.
Την
γεμίζουμε με τη γέμιση με ένα κουταλάκι.
Τη
βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε λίγο λάδι.
Ψήνεται
σε μέτριο φούρνο.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου